Bent u (bijna) gevallen door gladheid?? Of heeft u een klacht? Vertel het ons! De gemeente Eindhoven verzamelt informatie over gladheid op de fietsroutes in onze gemeente.

Geef het door!

Zoek de locatie op de kaart en klik erop. Beschrijf het ongeval of klacht op het formulier. Als u op een bestaande melding klikt, krijgt u meer informatie over deze melding en kunt u zelf nieuwe informatie toevoegen. Op de site staan ook de strooiroutes van de gemeente ingetekend, zodat u weet waar het verstandig fietsen is.

Waarom deze site?

We willen een beter beeld krijgen van ongevallen op en klachten over gladde fietsroutes. Soms kunnen we de klachten meteen oplossen. Maar ook kijken we aan het einde van het winterseizoen kijken hoe we de gladheidbestrijding kunnen verbeteren.

Kijk voor meer informatie op www.eindhoven.nl/gladheid

Top 10 Gladde fietsroute

 Professor Doctor Dorgelolaan 2 0 4
 Koudenhovenseweg Zuid 147 1 2
 Vensedijk 7 1 1
 Jozef Israëlslaan 3 0 2
 Bisschop Bekkerslaan 8 0 2
 Europalaan 116 0 1
 Professor Doctor Dorgelolaan 6 0 1
 Onze Lieve Vrouwestraat 0 1
 Stationsplein 21 0 1
 Wegedoornlaan 3 0 1

Laatste nieuws Volg ons op

  • 15-09-2017 12:49 uur RT @Bereikbaar040: Werk #Piuslaan gaat dit weekend door. Ring tussen Heezerweg en St. Bonifaciuslaan ri. Tongelre za & zo dicht https://t.c…
  • 15-09-2017 12:42 uur RT @Bereikbaar040: Werk #Piuslaan gaat dit weekend door. Ring tussen Heezerweg en St. Bonifaciuslaan ri. Tongelre za & zo dicht https://t.c…
  • 14-09-2017 14:48 uur RT @Bereikbaar040: Let op! De #A58 gaat komend weekend vanaf Tilburg richting Eindhoven dicht. ^KA twitter.com/RWS_ZN/status/…

Recente meldingen

Gladde fietsroute Tegenboschweg 7 11-01-2016
Klacht: Dit stukje was vanmorgen erg glad. Zelf ben ik bijna gevallen met de fiets. Een collega meldde dat hij ook bijna viel en een scooter zag vallen.
Gladde fietsroute Anthony Fokkerweg 13-02-2015
Klacht: Goed gestrooid, maar de zijkanten (berm) van het fietspad op de kruising kapot gereden door het strooivoertuig. Gebeurt op meer plaatsen en kost weer handen vol geld.
Gladde fietsroute Kosmoslaan 15 11-02-2015
Klacht: Door het (preventieve) strooien rijden ze, (elke winter!!!) het hele fietspad (separaat fietspad, fietsroute) onder de modder zodat het gladder is na het strooien als ervoor. Als deze modder (de strooiwagen is te breed en rijdt de hele berm kapot) later bevriest is het helemaal gevaarlijk. Van mij hoeven ze dus niet meer te strooien op dit pad (waar veel kinderen op rijden op weg naar diverse scholen)
Gladde fietsroute Veldmaarschalk Montgomerylaan 899 10-02-2015
Ongeval: Bevroren water was ijs geworden, geheel fietspad een grote ijsbaan. In het donker niet te zien en hierdoor hard gevallen. Gekneusde elleboog tot gevolg. Het betreft vooral de nieuwe fietspaden, hier blijft vaak water op liggen en kan nergens naartoe.

Mobiel

Deze site is ook mobiel beschikbaar. Open de link www.gladdefietsroutes.nl/eindhoven op uw mobiel en doe een melding. Kiest u ervoor om uw locatiegegevens te delen dan weet de site precies waar u bent en neemt deze gegevens mee in de melding.

Meldingen die via deze site gedaan worden buiten het grondgebied van de gemeente Eindhoven, worden wel geregistreerd maar kunnen vanzelfsprekend niet worden meegenomen in het beleid van de gemeente.