Bent u (bijna) gevallen door gladheid?? Of heeft u een klacht? Vertel het ons! De gemeente Eindhoven verzamelt informatie over gladheid op de fietsroutes in onze gemeente.

Geef het door!

Zoek de locatie op de kaart en klik erop. Beschrijf het ongeval of klacht op het formulier. Als u op een bestaande melding klikt, krijgt u meer informatie over deze melding en kunt u zelf nieuwe informatie toevoegen. Op de site staan ook de strooiroutes van de gemeente ingetekend, zodat u weet waar het verstandig fietsen is.

Waarom deze site?

We willen een beter beeld krijgen van ongevallen op en klachten over gladde fietsroutes. Soms kunnen we de klachten meteen oplossen. Maar ook kijken we aan het einde van het winterseizoen kijken hoe we de gladheidbestrijding kunnen verbeteren.

Kijk voor meer informatie op www.eindhoven.nl/gladheid

Top 10 Gladde fietsroute

 Professor Doctor Dorgelolaan 2 0 4
 Koudenhovenseweg Zuid 147 1 2
 Jozef Israëlslaan 3 0 2
 Vensedijk 7 1 1
 Bisschop Bekkerslaan 8 0 2
 Kapelbeemd 1 0
 Stationsplein 21 0 1
 Professor Doctor Dorgelolaan 6 0 1
 Europalaan 116 0 1
 Wegedoornlaan 3 0 1

Laatste nieuws Volg ons op

Recente meldingen

Gladde fietsroute Boschdijk 623-625 17-12-2017
Ongeval: Onderuit met fiets. Letsel gezicht en pink. Bevroren plas over de hele breedte bij verkeerslicht
Gladde fietsroute Willem de Bruynstraat 108 05-10-2017
Klacht: Het hele fietspad ligt vol met bladeren. Ik moest hier linksaf het fietspad op slaan en ben bijna onderuit gegleden.
Gladde fietsroute Doctor Cuyperslaan 42 05-10-2017
Klacht: Als je oversteekt en het fietspad op moet dan is het erg glad. Het hele fietspad ligt vol met bladeren. Ik ben net niet gevallen
Gladde fietsroute Tegenboschweg 7 11-01-2016
Klacht: Dit stukje was vanmorgen erg glad. Zelf ben ik bijna gevallen met de fiets. Een collega meldde dat hij ook bijna viel en een scooter zag vallen.

Mobiel

Deze site is ook mobiel beschikbaar. Open de link www.gladdefietsroutes.nl/eindhoven op uw mobiel en doe een melding. Kiest u ervoor om uw locatiegegevens te delen dan weet de site precies waar u bent en neemt deze gegevens mee in de melding.

Meldingen die via deze site gedaan worden buiten het grondgebied van de gemeente Eindhoven, worden wel geregistreerd maar kunnen vanzelfsprekend niet worden meegenomen in het beleid van de gemeente.